Hari -Hari membosankan Dalam Hidup..


Apabila tibanya cuti..kita tidak dapat lari dari kelapangan masa yang sangat banyak..
Namun kekadang terasa boring gak..

Buku yang dibeli pun x terbaca lagi...(Quran Saintifik)..niat memang ada nk baca buku..tapi...malas menguasai diri..

Sahabat -sahabat yang ada petua ,bleh la bg kat saya yang lemah ni...
Orang kata jalan perjuangan i memang sangat sibuk..Tp sy rs jalan yang lalui ni mcm lapang jer..

Tengok pada ustaz-ustaz hebat..pagi kat kl,petang kat rawang..malam kat kelantan...masyallah..tapi still berkemampuan untuk melakukannya..Betullah ..orang berjuang ni die akan rasa nikmat dalam perjuangan..

Makin banyak dugaan menimpa makin tsabat dalam jalan jihad ni..Doakan sy sentiasa tsabat (tetap) dalam jalan juang ni..

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik

Ada cadangan atau pertanyaan? Hubungi saya:

Nama

E-mel *

Mesej *