Flash Back..Hari Kelab Biotek UM


Pada 23 mac 2008,kite orang telah mengadakan hari kelab biotek.Walaupun ni dikira acara tahunan kelab kami tapi perbaharuan telah diminta oleh pensyarah.Mereka mahkan yang lebih santai.So meetin punye meeting kami ambil keputusan nak buat kat Rimba Ilmu UM.


Bukan senang nak jadi leader ni.Masing-masing punyer idea and kepala sendiri.So kene la buat keputusan yang tepat.Alhamdulillah maka dibuat hari biotek.Pada asalnya nak buat secara formal tiba2 masa hari tersebut jadi tak formal plak.Tak pe gak..coz acara hari tu agak kelm kabut.Maner taknyer..aktviti punyer banyak.Dari 2,3 hari sebelum tu lagi.Letih.Kene plak masa tu la gak jadi pengarah untuk AGM PMIUM.





Tension gak la.Tapi sabar lah.Tu salah satu dugaan dalam berjuang..Hari baiotek haritu memg meriah la.walaupun ader gak kekurangan.Tujuan nyer just nak binding hubungan antara pensyarah dan pelajar jer.Terima kasih diucapkan kepada asmida(timb. yg prihatin) ,bazli(su yg setia)..irfan n sume bdak2 biotek yang join.Rasa puas biladah berjaya laksanakan walaupun di halang dengan banyk bende.



Share on Google Plus

About Zul k

Menulis adalah satu hobi. Permulaan untuk mengasah bakat agar memberi manafaat bagi yang memerlukan. Jangan segan untuk berkongsi. Semoga setiap perkongsian ini memberi manafaat untuk anda.

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik

Ada cadangan atau pertanyaan? Hubungi saya:

Nama

E-mel *

Mesej *