Selamat berperang !

Dentuman gendang perang sudah berbunyi.Tapi jangan salah sangka,bukan perang pilihanraya kampus yang saya maksudkan .Yang saya maksud kan perang exam final sem 1 sesi ni.Hampir semua universiti akan menghadapi peperiksaan masing2.Adakah kita dah cukup peluru untuk ke medan.Buku2 dah habis telaah ker..


Jangan asyik memicit jerawat di tepi jendela jer..tp buku x baca2.asyik menglamun jer ingat si die la...klu yg x der jadual n strategi jom kite same2 buat.bg sy ikatan kite ngn family is very important in every manner in our life.so keep calling ur mom n dad.please inform them about ur exam n appeal them to pray 4 ur...moga2 doa dr ibu n ayah akan melapangkn kita semasa peperiksaan.Maka satu lagi kite kene review..kite ni masuk exam nk test ilmu yg ada atau sekadar nk dpt A..fikir-fikirkan lah..selamat berEXAM..

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik

Ada cadangan atau pertanyaan? Hubungi saya:

Nama

E-mel *

Mesej *