Hadiah Pilihanraya Kampus UM


Salam.Setelah berjaya merangkul kejuaraan setelah 5 tahun menanti.Lembaran baru sejarah Pro-M pasti menjadi ingatan.Baru 2 tahun ditubuhkan...alhamdulillah.


Saya masih teringat ..semasa tengah berkempen..sampai satu sms dari sahabat seberang laut.Nak tahu apa mesej nyer..."Beliau bertanyakan kenapa Pro-M tidak menang sedangkan sudah wujud perubahan di luar (mesej ini dihantar sebelum keputusan PRK diumumkan".Lalu saya jawab..kerana kita masih takut untuk berubah.Masih takut untuk isytiharkan diri ini Pro-M.Tak yakin dengan perjuangan.Tapi itu mungkin jawapan spontan.Mungkin betul dan mungkin tidak.


Hadiah PRK 09


Pagi itu,setelah diumumkan kejuaraan milik Pro-M.Hati rasa sangat bahagia.Balik ke kolej dalam jam 4 lebih.Pagi itu terasa sangat sejuk.Berat diri ingin bangun.Lalu digagahkan diri ke klinik untuk melihat status diri setelah bertemankan Panadol sahaja sepanjang kempen.


Lalu dapatlah hadiah.Nebuliser.Hahah.Rupa-rupanya memang dada ni ada sedikit masalah kecil.Mungkin sejuk sangat.Kene la masuk treatment room kejap.Best juga pakai nebuliser ini.Rasa lega sikit.Tapi masih tak berapa sihat lagi sekarang.Mungkin musim batuk-batuk lagi kot.


Hadiah kali pertama..nebuliser..kua2.Tak pernah dirasai ..kini ku merasanya.

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik

Ada cadangan atau pertanyaan? Hubungi saya:

Nama

E-mel *

Mesej *