Hidup seminggu dimakmal

Posing-posing...tengah buat ujian HA (Hemaaglutination)


Salam ceria...manusia suka..hati gembira,


Minggu sudah masuk lebih 5 minggu melaksanakan Latihan Industri di Jabatan veterinar KB ni. Keseronokan jelas sudah mekar dijiwa ini.Mungkin orang kata jatuh cinta dengan pejabat ini.


Kesibukan tidak dirasai..sebab tidak sibuk..hehe. Kadang-kadang sehingga terlupa hendak sudah report untuk dihantar ke UM.


Berminggu-minggu bermain dengan panas terik mentari, minggu kali ini tiba untuk giliran kami masuk ke makmal veterinar.Pengalaman selama seminggu ini akan saya simpan ia dalam lubuk ingatan paling dalam.Dari kiri saya, shima dan kamal (macam kembar tak..ke nama jer sama)..hahah


Group saya kali ini bersama Ahmad kamal dan Shima. Korang memang havoc la.Sekadar melepas keboringan minggu ini...saya kepilkan gambar-gambar fresh dari makmal...Sekadar perkongsian di pagi hari.


p/s: Buku men from mars women from venus tak habis lagi...arrgh..

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik

Ada cadangan atau pertanyaan? Hubungi saya:

Nama

E-mel *

Mesej *