Meriahnya di Aidil fitri....

Biskut raya paling best ..ever taste...delicious...nyum3

Salam Syawal semua,


Bagaimana sambuatn aidil fitri sahabat sekalian.Mesti best n ceria kan. Raya saya? ERm..Not bad, raya kali ini memang bererti buat saya.Al maklumlah sudah nak grad. Anak-anak buah kg menanti duit raya.


Nasib baik tak keje lagi. Kalau tak..buatnya pokai gak lah...haha. Raya kali ini saya kira ziarah saya paling ramai kot.Entah bagaimana walaupun raya kedua sudah kene masuk `office` tolong ayah and bonda namun kemeriahan tetap juga dirasa.


AL maklumlah bila dah jadi business family ni.Sibuk aje.Ini kali pertama saya balik kg dengan kereta dan pulang kembali ke kota dengan kereta.Ketika coretan ini ditulis, saya kesunyian di sini.Wah..sedih pun ada.Maklum lah sorang-sorang kat library um ni.Ha3.


Banyak event sebenarnya bila raya tiba.Kawan-kawan ada plak yang nak kawen.Tapi maaflah yer, kawan-kawan ku yang dah jemput, saya tak dapat hadir, tapi walaupun tak hadir tidak bermakna saya melupakan kalian.Buat sepupu ku....ehem3, yang nak tunang esok, ready la yer...mesti berdebar3.


Gambar tak dapat saya postkan kat sini.SEbab memang tak de kamera.Insyallah ada waktu dan ketika yang sesuai saya postkan gambar raya di kg Pasir mas.
Disini saya nak tujukan ucapan SELAMAT HARI AIDIL FITRI buat mereka yang saya sayan seperti dibawah:


Ummi,abah ,hisyam,nazihah,nadiah,nadhirah,aiman,nabilah dan cutie..nasuha-my family
Asraf,afif,aiman,adam,ajeem,ameen si kembar,sepupu sepapat semua dan warga kg bechah semak.
Buat: Mukhlis,fazi,afif,azfar,cikgu,wan hasif,hizami,halim poh---my ex roomates
BUat: Najmi,ghaus,ustaz2 KBS4, all members jemaah-jemaah, persatuan ASMUM,BIOTEK ,PMIUM,MPMUM
Buat: Ayah-ayah dan ibu-ibu angkat di SElangor-MAAF DIPINTA
Buat : mereka yang kenal..haousemate ku tercinta....naqiu,mukhlis,shah izat,fitri,safuan dan hidayat: ALL THE BEST TO U ALL: Maaf atas umpatan ku terhadap korang yang sangat banyak itu..
Buat : geng-geng usrahku: muzammil,mujahid,abqori(uthm),farhan(jordan),arif (jordan),afif,faiz,khairul anuar, haziq,zulhilmi,zaim, rabbani (usm-penang).zaki,shahril,lukman dan lain-lain: KORANG MEMANG BEST .Banyak yang abang belajar dari korang.


KEPADA YANG DICINTAI SELURUH WARGA `UM` dan `ex-um` ....MAAF ZAHIR DAN BATIN.


p/s: sesiapa yang tidak tertulis tu jangan risau saya ingat pada anda!Nanti kalau ada kesempatan ..nak buat rumah terbuka juga lah kat blok 21 ni.hehe. :)

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik

Ada cadangan atau pertanyaan? Hubungi saya:

Nama

E-mel *

Mesej *