Bloggers buat kecoh di Times Square!

Geng `baju merah` di Times Square...

Salam sejahtera semua,

Alkisah ingat lagi tak post saya Mac baru ini i`m going to Gatsby ? Alhamdulillah, pagi itu bersemangat nak buat kecoh. Macam gempak saje iklan nya. Ini masanya nak tengok2 kota KL ni.Maklumlah sayik bersarang di sekitar lembah pantai sahaja.

Pagi itu saya gagahkan kaki, membonceng motosikal, fuhhh penat juga, bersama seorang lagi blogger , fitri....merangkap EXCO KEBERSIHAN rumah..hehe

Cerita dan gambar-gambar lagi >>>


Lawan jangan tak lawan..tengok siapa jatuh dulu


Pagi itu cuku hebat debarannya. Setiap orang mendapat sehelai t-shirt merah (bukan penyokong Thaksin tau). Kami dikehendaki mengumpul mata sebanyak mungkin untuk menebus hadiah -hadiah barangan Gatsby. Waduh-waduh penat sungguh.

Namun pagi itu waktunya cukup singkat untuk bersama rakan-rakan bloggers lain. Jadi saya hadiahkan point yang saya peroleh buat Kak Ina. TQ kak ina sebab terima point itu. Kalau tak nak jer buang.hehe... Banyak sebenarnya yang saya & mungkin juga anda dapat belajar ...tentang manusia. 

Sekian coretan ringkas.
Saya dan Kak Ina (bertudung) posing maut punyer dalam kesesakan bloggers


Erm...lawa gak baju ni...

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik

Ada cadangan atau pertanyaan? Hubungi saya:

Nama

E-mel *

Mesej *