Pelik Tapi benar tau..


Salam ceria,

Petang ni saya nak bawa nada sekalian lihat gambar sahaja yer. Kebosanan di petang hari ini membuahkan idea untuk anda semua lihat gambar yang bakal saya papar. Selamat menontot...hehe


Wah canggih ni..ni kalau mp3 ni mesti ramai perempuan nak beli ni...




Ni mesti kepunyaan pencinta alam sekitar..macam saya..


Ya Allah macam x der tempat lain dah nak conteng..ish2....Boxxx betul la..


I dah told you kan jangan park merata kete kite...ish...u ni..


Pelik rumah ni..

Wujjud ke ni...ader ke orang nak bawa?


Kesian ikan ni..tak pasal2 kene pijak bukan makan...kua2


Ni kasut tumit tinggi yang tak pernah saya lihat..mesti sakit kaki dibuatnya klu pakai ni..


Ish3..ni tikus makmal ker..ke tikus pasar borong ni..


Yang last ni best..serba guna..mcm -macam boleh letak..lepas ni boleh letak beg pakaian pula...


PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik

Ada cadangan atau pertanyaan? Hubungi saya:

Nama

E-mel *

Mesej *