Salah guna Facebook...

contoh pages: sedih betul....

Salam bahagia,

Buat teman semua, ntah kenapa hari ni rase tam mau formal la dalam berbicara dengan kalian semua. Setelah tidak berapa aktif dengan FB ni , lalu ku beranikan diri `aktifkan` diri sikit kat FB ni.

Banyak juga benefits disamping Bads ...HAHA.. Pesanan pada ken kawang ku sekalian, harap jangan kita sebarkan fitnah-fitnah kat FB yer. Page yang disediakan, habis dilanggan dengan group2 yang menyakitkan hati..tak kurang juga pages yang digunakan untuk mengkritik orang lain. Tak perlu saya berikan contoh, anda pasti tahu.

Saya tak suka cara sebegini digunakan untuk mencurahkan kebencian pada yang lain.Lebih parah pada sesama Islam.

luahan saya......

Udah-udah la tu dengan hina-menghina, caci mencaci...kate orang tu zionis la...orang ni GILA la...semuanya melulu...bencinya..erghhhh..

Tak kurang juga salah guna mempamerkan mesej privacy seperti yang saya paparkan kat page saya...hehe. Maaf pada yang terasa. Tapi terasa tandanya hati masih berfungsi.

Salah laku lain anda boleh menilai sendiri yer...


p/s: Saya rasa bersalah plak bile dah add pages yang berunsur seperti yang saya nyatakan diatas...ohh..maafkan saya mereka yang teraniaya..tak tau camner nak delete..huhu

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik

Ada cadangan atau pertanyaan? Hubungi saya:

Nama

E-mel *

Mesej *