Selamat Hari lahir ke 24

Salam ceria,

Hari ini coretan seperti biasa setiap kali hari lahirku. Kali sedikit sahaja. Alhamdulillah hari lahir kali ini berlaku selepas aku bergelar graduan UM bukan lagi pelajar. Bila bergelar graduan ini (walaupun belum konvo lagi) fikiran sudah mula berpecah kepada dua. Sambung atau kerja.

Peluang kerja datang bila kita mengejarnya. Sudah 2 interview aku tolak. Belum pergi lagi sudah tolak.hehe..mungkin hati tu bukan di `company` itu.. Tapi interview kali ke 3 ini akan berlangsung jumaat ini. Yang ini kena pergi la untuk dapat pengalaman. Murah rezeki dapat. Selamat Hari Lahir Zulkamal..Catatan ini mungkin menjadi ingatan buat sahabat , anak cucu nanti..heh

Jom lihat putaran hidup ku....

Ini gambar umi mendukung saya..24 tahun lalu..amacam cute tak?..heh


Ini pula gambar di maahad muhammadi Lelaki..kalau tak silap kelas BM ni..gmabar saya tiada..budak baik sume ..kelas Sains Madinah..sebelah hujung kanan , Faisal dan Kiri , Adam bakal bergelar DR ..yANG kat tengah sekarang Su Politik YB..HEHE 


iNI gambar Pasum, geng `R`. Sume dah membesar dan jdi orang besar..saya juga masih kecil..erm..


Gambar ini semasa dinner biotek.Julung kali disiarkan. Tiada kontroversi. Semua nya dah melanjutkan pelajaran kot..ada kat korea (mat) dan yang lain dalam Malaysia..saya?...tunggu hidayah dari Allah


Gambar di KB MALL. Kali pertama makan kat food court..heh dengan geng yang buat praktikal di jab. veterinar KB.


iNI gambar terkini saya... diambil dari hp x berkualiti tinggi ..ini yang termampu..


Sekian. semoga umur dipanjangkan dalam ibadah dan dapat membantu sekadar yang termampu.aMIN.
Share on Google Plus

About Zul k

Menulis adalah satu hobi. Permulaan untuk mengasah bakat agar memberi manafaat bagi yang memerlukan. Jangan segan untuk berkongsi. Semoga setiap perkongsian ini memberi manafaat untuk anda.

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik

Ada cadangan atau pertanyaan? Hubungi saya:

Nama

E-mel *

Mesej *