Aku Terima Nikahnya


Minggu ini dah start cuti akhir semester.Hampir semua university dah cuti..UM baru nk start cuti.Maka bila tiba musim cuti,banyak lah kerja yang nak kene buat.

Bagi yang menjadi PM-PM maka sibuklah dengan aktiviti-aktiviti masing-masing.Tak kurang juga bagi yang nak kahwin.Untuk kakak -kakak dan abang-abang yang akan berkahwin pada cuti sem ni..SELAMAT PENGANTIN BARU.

Bagi saya keterikatan akad nikah jika disulam dengan iman dan takwa yang sebenar akan menjanjikan rumah tangga yang bahagia..Baitul muslim menjadi idaman .

Jadikanlah elemen perkahwinan sebagai satu lagi batu lonjatan untuk anda lebih kuat dan bersemangat dalam jalan dakwah.Moga yang berkahwin akan mendapat kebahagian hingga ke anak cucuDan generasi yang bakal dilahirkan adalah penerus mata rantai perjuangan Nabi SAW.

Bagikan

Jangan lewatkan

Aku Terima Nikahnya
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

Ruangan ini untuk anda menyatakan pandangan anda sahaja

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik