Salam AL Mubarak 1429


Tahniah buat kita semua kerana dikurniakan bulan yg paling mulia disisi islam.Bulan yang penuh keberkatan dengan segala kelebihan.Didalamnya juga lah turunnya al quran yang mulia.Tersirat didalamnya juga malam yang menadi idaman setiap manusia yang mencari redha Allah.Iaitu malam lailatul qadr.

Marilah kita hiasi hari-hari dibulan ramadhan dengan amal ibadah sebanyak-banyak.Dengan bacaan al qurannya,zikir yang tanpa penat diulang2 dengan ikhlas.Insyaallah kita sama-sama mendapat berkah darinya.


Dikesempatan bulan yang mulia ni juga lah kita cube untuk mengubah diri kearah yang lebh baik.Tak gitu?Jom sama-sama imarahkah masjid allah.Solat diawal waktu jangan di tangguh-tangguh.Ingatlah= amalan kamu sepuluh tahun dari sekarang adalah diri kamu 10 tahun akan datang.So jadikan bulan ramadhan ini ttik mula untuk perubahan diri.SELAMAT BERPUASA.

Bagikan

Jangan lewatkan

Salam AL Mubarak 1429
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

Ruangan ini untuk anda menyatakan pandangan anda sahaja

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik