Bila Syaitan Mula berkuasa


Salam.Palestin di bom lagi.Kali ini lebih dahsyat.Lebih dari 290 syahid dan beribu-ribu cedera..Sakit hati bila membaca berita depannya.Sedih dan pilu rasa.Perancangan yahudi laknatullah cukup licik.Disebalik banyak peristiwa-peristiwa menghujani dunia...tiba-tiba palestin di bom.So isu palestin hanya menjadi peristiwa sampingan sahaja.


Masjid pun menjadi mangsa.Negara arab pula masing-masing berlagak jadi jaguh.Buat kecaman.Bayangkan bila rumah sebelah anda dimasuki pencuri dan anda melihat pencuri itu..tapi anda kecam sahaja pencuri itu.Apakah itu membantu jiran anda.Malaysia pun mengalai sindrom TAKUT.Takut kan yahudi.


Moga kita tersedar dari tidur ....tersedar dari kelekaan panjang.Sedarlah bahawa freemasons sudah masuk dan memporak perandakan politik malaysia.Dan di sebalik freemason maka berdirinya YAHUDI..Jadi berhati-hati dengan syaitan berupa manusia ini.

Bagikan

Jangan lewatkan

Bila Syaitan Mula berkuasa
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

Ruangan ini untuk anda menyatakan pandangan anda sahaja

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik