Lakium 08 yang menarik..


Lakium 08(Latihan kepimpinan Islam UM) kendalian Persatuan Mahasiswa Islam (PMIUM) yang berlangsung pada 18-20 nov 2008 lalu banyak memberi ilmu berguna buat diri yng lemah ini.Saya rasa ini sebuah program yang sangat bermanafaat.Kesempatan menjadi fasi memberi peluang luas untuk berjumpa dan berkenalan dengan adik-adik baru UM malahan ada juga peserta dari UNIKL dan universiti lain..


Pengisian oleh ustaz Hasrizal dan beberapa penceramah lain cukup menjadikan kem/tamrin ini menarik .Perkongsian ilmu jelas dititik beratkan dalam program ini.Memang suatu yang menyeronokkan.Tak rugi la datang.Pada sebelah petangnya pelbagai aktiviti menarik dijalankan seperti flying fox dan wall climbing.


Saya rasa program seumpama ini wajar diteruskan dan penyertaan dikalangan warga UM wajar di perbanyakkan bagi memberi kefahaman islam disamping latihan kekuatan fizikan dan mental.

Bagikan

Jangan lewatkan

Lakium 08 yang menarik..
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik