Hadiah Pilihanraya Kampus UM


Salam.Setelah berjaya merangkul kejuaraan setelah 5 tahun menanti.Lembaran baru sejarah Pro-M pasti menjadi ingatan.Baru 2 tahun ditubuhkan...alhamdulillah.


Saya masih teringat ..semasa tengah berkempen..sampai satu sms dari sahabat seberang laut.Nak tahu apa mesej nyer..."Beliau bertanyakan kenapa Pro-M tidak menang sedangkan sudah wujud perubahan di luar (mesej ini dihantar sebelum keputusan PRK diumumkan".Lalu saya jawab..kerana kita masih takut untuk berubah.Masih takut untuk isytiharkan diri ini Pro-M.Tak yakin dengan perjuangan.Tapi itu mungkin jawapan spontan.Mungkin betul dan mungkin tidak.


Hadiah PRK 09


Pagi itu,setelah diumumkan kejuaraan milik Pro-M.Hati rasa sangat bahagia.Balik ke kolej dalam jam 4 lebih.Pagi itu terasa sangat sejuk.Berat diri ingin bangun.Lalu digagahkan diri ke klinik untuk melihat status diri setelah bertemankan Panadol sahaja sepanjang kempen.


Lalu dapatlah hadiah.Nebuliser.Hahah.Rupa-rupanya memang dada ni ada sedikit masalah kecil.Mungkin sejuk sangat.Kene la masuk treatment room kejap.Best juga pakai nebuliser ini.Rasa lega sikit.Tapi masih tak berapa sihat lagi sekarang.Mungkin musim batuk-batuk lagi kot.


Hadiah kali pertama..nebuliser..kua2.Tak pernah dirasai ..kini ku merasanya.

Bagikan

Jangan lewatkan

Hadiah Pilihanraya Kampus UM
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

2 comments

Tulis comments

Ruangan ini untuk anda menyatakan pandangan anda sahaja

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik