Sahabat lab. tahun akhir...

Geng bujang `trang tang.tang`: Dari belakang: Thinitra, ikmal dan saya
Depan dari kiri: malini, mariam dan aizat.


Salam.`Berkawan biar beribu bermusuh biar tak de langsung`.Itu prinsip mesti di pegang dengan erat bagi mereka yang inginkan kehebatan dalam hidup.Menjunjung amanah allah menghubungkan silaturrahim memang payah bagi mereka yang punyai ego..malas bercakap dan sikap negatif yang memundurkan diri sendiri.


Setelah genap setahun menjalankan eksperimen dibawah Dr. Suffian Anuar, sekarang tiba giliran untuk menghadapi `viva` pula.Debaran terasa seolah-olah nak terima anugerah pula.Atau mungkin macam nak kahwin.Sebabnya hari tersebut semestinya pakaian adalah yang terbaik.Slide juga yang terbaik.


Geng kami siap berbeza waktu antara satu dengan lain.Dan tajuk juga hampir sama.Cuma material dan procedures je mungkin berbeza.Pengalaman menjalankan eksperimen memberi pendedahan buat mereka yang ingin menyambung master dan seterusnya Phd untuk masa akan datang..


Semoga kenangan menjadi iktibar dan sejarah manis buat semua.Chayyok mengejar cita-cita masing-masing.Jumpa lagi 10 tahun dari sekarang...hehe

Bagikan

Jangan lewatkan

Sahabat lab. tahun akhir...
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

Ruangan ini untuk anda menyatakan pandangan anda sahaja

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik