iPad - Idamanku


Salam ceria,


Selang masa tadi sempat saya melusuri internet mencari sesuatu yang baru dengan carian `high technology`. Sambil-sambil mencari sesuatu yang baru, terbaca berita terkini yahoo tentang iPad keluaran apple.


Read more>>>>Harga permulaan serendah $499.Wow ! kalau didarab dengan duit malaysia guna converter ni jumlah duit kena bayar adalah RM 1,626.24. Mahal tak?


Tapi bagi pencinta barang-barang berteknologi rasanya ini keluaran terbaru. Menjadi idaman penggemar-penggemar barangan elektronik. Saya kira iPad ini adalah pengganti kepada laptop untuk masa akan datang.


Ikutkan kemahuan memang lah.Setiap dari pembaca pasti inginkannya. Tapi kalau ikut keperluan mungkin tak ramai yang dapat memilikinya. Bagi tidak merobek hati anda, saya hadiahkan tanyangan video iPAd ini buat anda;
Apa yang anda dapat dari tanyangan ini bukan sahaja produknya, tapi lihat pada bagaimana CEO apple ,STEVE jOBS menerangkan sesuatu produk dan elemen kejutan dalam slide yang disediakan. Ia pasti berguna buat kita.


Tengok disini:


http://www.pcworld.com/article/188075Bagikan

Jangan lewatkan

iPad - Idamanku
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

2 comments

Tulis comments

Ruangan ini untuk anda menyatakan pandangan anda sahaja

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik