Halal JAKIM: Senarai logo halal luar negara yang sahAssalamualaikum,

Halal haram ni memang tak boleh dibuat main. Daripada artikel ringkas saya yang pertama tentang Halalkah Blackmore Part 1 kemudian saya sambung lagi dengan Part 2: Halalkah Blackmore sampailah ke artikel bulan Ramadhan iaitu tentang Murtabak Haram di bazar ramadhan semua menunjukkan betapa peri pentingnya bab halam haram ini.

Kali ini saya nak kongsi dengan anda semua logo halal Jakim yang saya download dari web HALAL.GOV.MY dibawah seliaan JAKIM sendiri. Mari saya kongsi dengan anda logo-logo Halal luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM yang dikemaskini pada 31 Julai 2015.

Semoga menjadi manafaat untuk semua dan sama-sama kita CAKNA tentang halal-haram dalam kehidupan seharian terutamanya berkaitan makanan. Jangan lupa share apa yang anda tahu agar kita semua mendapat manafaat bersama.


Bagikan

Jangan lewatkan

Halal JAKIM: Senarai logo halal luar negara yang sah
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.

Ruangan ini untuk anda menyatakan pandangan anda sahaja

PERHATIAN

Coretan Blog merupakan luahan hati penulis.Bait katanya diharap tidak mencabuli kebebasan beraksi di dunia maya dan mengasari mana-mana identiti individu.

Sebarang artikel yang diambil dari blog ini adalah sangat digalakkan dan TIDAK boleh digunakan untuk mengaut keuntungan sendiri.
Sila letakkan link blog ini untuk artikel yang dipetik